tirsdag den 19. december 2017

Præmiefest til Fiskedag i Københavns Havn 2017


Herunder præmielisten til fiskekonkurrencen på Fiskedag i Københavns Havn d. 30. december 2017. Vi vil gerne rette en stor tak til de lokale grejhandlere og turbåde, der støtter op om arrangementet med disse flotte sponsorpræmier!!!

Præmie til største Nytårstorsk
Sponsoreret af Hvidovre Sport


Bemærk at hjulet her er fotograferet med et andet hjul end det der medfølger. Se mere om præmiehjulet længere nede 


Et allround fiskesæt sponsoreret af Hvidovre Sport. Det består af fiskestangen DAM Hybrid Allrounder, en stang du kan bruge forskellige former for fiskeri + hvidt Okuma Ceymar hjul i størrelse 40. Jeg har ved tidligere lejlighed testet begge. du kan finde testene andetsteds her på bloggen
Der er tale om en todelt 8 fods kulfiberstang med relativt kort håndtag og en kastevægt på 15-40 gr. En forholdsvis kort stang, der er nem at have med på cykel, når du skal streetfiske, men ikke kortere, end du kan tyre blinket langt nok, når du skal søge fisken dybt.
Stangen yder et ubesværet godt kast og længden er ganske tilfredsstillende. Følsomheden er ok og man har en rimelig kontakt og fornemmelse af endegrejets gang i vandet.

[læs testen af stangen her]


Hjulet er det velkendte Okuma Ceymar i størrelse 40, som er den helt rigtige til molefiskeriet og som samtidigt vil være et fint valg til kastefiskeri fra båd eller kutter.

Det er et lavvægtshjul bygget af kunststof så det vejer stort set ingenting.Det er i den grad lækkert at vægten er holdt så langt nede. Man kan kaste igen og igen og igen. Uanstrengende fiskeri med grej, der intet vejer er bare fedt!
Udvekslingen er fornuftige 5.0:1 så du let kan tilpasse din indspinningshastighed fra ganske langsomt til forholdvis hurtigt indspinning.
[læs testen af hjulet her]


Præmie til næststørste Nytårstorsk
Sponsoreret af Jaxx.dk


Texas rig kit til torsk - Havneedition, sponsoreret af specialgrejshoppen Jaxx.dk, som er DKs førende butik indenfor denne specielle fiskeform

Texas rig er en uhyrre effektiv teknik til at fange havnens torsk på softbait. Dette kit indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme i gang med at fiske med Texas rig i havnen.

Havnekittet har tungstenbullets fra 10-28g. Det er designet til fiskeri efter torsk på 5-15m vand. Men du kan fiske dybdere under rolige strømforhold.



Præmie til største fisk fanget af junior
Sponsoreret af Jans Lystfiskershop






Jans Lystfiskerhop, i Ndr. Frihavnsgade ,har gennem uttallige år støttet op om fiskeriet i Københavns Havn og afholdt gratis fiskeskole for hovedstanden børn og unge. Præmien til bedste juniorfisk er det lækre hjul Quantum Trax 40. Et flot letvægts hjul fremstillet i compositmaterialer. Flot og hårdført så det kan tåle knubs - perfekt størrelse til mole og bådfiskeri:
  • 8 lejesystem 
  • Grafit krop og rotor
  • Kontinuerlig anti-reverse
  • Frontbremse
  • Massiv messing pinion gear
  • Aluminium spole med lang slaglængde 
  • Foldbart håndtag
  • TRU-Balance rotordesign


Præmie til største ørred
Sponsoreret af Jaxx.dk

Fra Jaxx.dk er der en Major Craft Trapara 9' 3-15gr til største havørred/regnbueørred. Det er en fantastisk lækker stang til det lette spinnefiskeri. Både i havnen eller andre steder, hvor der skal dækkes noget vand med lette agn, vil en Trapara være en fornøjelse. Klingen er hurtig og slank, hjulholder og øjer er fra Fuji, håndtaget er i kork og alt er i god kvalitet. (OBS - Der kan kun indvejes ørreder over mindstemålet på 40 cm.)

Fribilleter til kutterture på Øresund
Sponsoreret af de københavnske turbåde 
Fra Kalkbrænderihavnen sejler turbådene hver uge med lystfiskere på Øresund. Disse har har ønsket at bakke op om Fiskedagen ved at sposorere fribilleter til en kuttertur. Billetterne indgår i en lodtrækning for alle deltagere ved arrangementets afslutning kl 16:30
Rederierne der støtter arrangementet er:
M/S Fyrholm
M/S Odysseus
Spar Shipping

Ingen kommentarer:

Send en kommentar