Grej anmeldelser


Om anmeldelserne gælder:


Grejet kan være testet for sponsorer
Alt grej har været på test tur

Anmeldelserne er 100% ærlige

_________________________


Grejtest - alsidigt kystsæt til billige penge


Stubs-fiskeudstyr.dk kører for tiden et slagtilbud på 699 kr for et kystsæt bestående af Ron Thompson Tyran 9 fod 7-25 gr. og det fede Okuma Ceymar White str. 30Stub's har bedt mig teste sættet og herunder kan du læse hvad jeg synes.

Lad os starte med stangen, som er en 9 fods Ron Thompson Tyran med kastevægt 7-25 gr. 

Stangen kommer i en stangpose, som er opdelt i 2 rum så øjerne ikke kradser lak og beviklinger. Der er ikke tale om nogen luksuriøs pose, men en gør det den skal. Indvendigt er den foret med med glat nylon. Ydersiden er af sort velouragtigt stof. 
Da jeg pakkede den ud blev jeg nok lidt overrasket. Af en prisbillig stang, markedsført på råstyrke, havde jeg nok forventet en noget grovere og grimmere stang. Men til en tilbudspris på 299,- (for stangen alene) er den faktisk ret pæn med godkendt finnish uden at være prangende.

Lad os starte nedefra. Håndtaget er todelt af Sort EVA skum med pynteringe af orange elokseret aluminium og naturkork detaljer. Hjulholderen er gummibelagt og hjulet sidder godt fast når der er strammet til.

Selve klingen er todelt og monteret med 9 SIC løberinge. Den er bygget af PBO fibre og forstærket med spiralopbygning. Den føles helt fin at stå med og med dens lave vægt er nede på sølle 225 gr. Så kan man, uden anstrengelse, fiske med den en god lang dag. Der har været skrevet en del om stangens styrke. Nederst på siden finder du et klip fra syden, hvor de tester at stangspidsen alene kan løfte 10 kg.

Selv med 14 gr kastevægt i 10 ms modvind kastede stangen forbavsende godt
Jeg testede stangens kasteevner med lavest angivne vægt (7gr.) og pressede den op til 32 gr. Af en så alsidig stang kaster den helt ok og tilfredsstillende. Svirp, og det lille bullethead på 14 gr landede halvt ude i havneløbet, trods strid modvind. 

Jeg lod agnen kure langsomt over bunden. De små stød fra sten og muslinger på bunden forplantede sig fint fra linen gennem stangen til min hånd. Trods manglende kontakter under testturren er jeg overbevist om at man let mærker forsigtige hug og nippen til endeagnen. Stangens følsomhed er godkendt. Desværre bød testturen ikke på fisk, så en beskrivelse af fightegenskaber må i have til gode.

Alt i alt vurderes Tyran, som en alsidigt allround stang som kan bruges til ferskvand. P&T, samt på kyst og mole. Jeg kender i øvrigt ikke andre stænger, der både kan kaste med 7 gr. og løfte 10 kg. (se videolink nederst på siden)

Producentens specifikationer: 
 • Kastevægt 7-25g
 • Længde: 9´- 270cm
 • 2 delt
 • SIC keramiske løberinge
 • PBO fibre klinge
 • Spilt EVA Skumhåndtag
 • super stæk
 • Individuel hånd testet 
Det medfølgende Okuma Ceymar hjul har jeg testet (str 40) et lille års tid.

Det er et lavvægtshjul bygget af kunststof så det vejer stort set ingenting. I sættet har Stubs meget fornuftigt valgt str. 30 og vægten er så helt nede på kun 213 gr. Det er i den grad lækkert at vægten er holdt så langt nede. 

Man kan kaste igen og igen og igen. Uanstrengende fiskeri med grej, der intet vejer er bare fedt! 
Designmæssigt er hjulet ret flot! Farverne er holdt i hvid perlemor, blank sort og sølvmetallic detaljer. Som på de fleste andre hjul kan håndsvinget flyttes til højre side (til glæde for de venstrehåndede fiskere). Af tekniske specifikationer kan nævnes 7+1 kuglelejer og et bremsesystem af filt-multidisc. Men jeg har især sat pris på at hjulhus, spole mv. er bygget af lette kunstmaterialer, som graphit og aluminium. Udvekslingen er fornuftige 5.0:1 så du let kan tilpasse din indspinningshastighed fra ganske langsomt til forholdvis hurtigt indspinning. 


  Producentens specifikationer: 
 • Kugleleje.: 7 + 1
 • Udveksling.: 5,0:1
 • Multi Disc bremsesystem
 • Quick-Set anti-reverse (rulleleje)
 • Messing pinion gear
 • Grafit hjulhus
 • Letvægts EVA greb
 • Computer balanceret rotor
 • Alu spole

 • I det år jeg har fisket med Ceymar må jeg indrømme jeg er blevet positivt overrasket. Jeg har brugt det til kastefiskeri fra båd og "kranet" lidt over 500 torsk op til 5 kg. Når tunge fisk trækker line af bremsen foregår det fint i et jævnt træk. 
  Endnu bærer hjulet ikke præg af slid. Gangen føles stadigt rimelig smooth uden hakkende gang. Et kontant vrid på hjulet og det drejer 7-8 omgange rundt - helt af sig selv. Til kastefiskeri fra båd er lineoplægget mindre følsomt end ved kystfiskeri under svære vindforhold. Der har intet slinger været i oplægget. Linen lægger sig jævnt og på hele spolens bredde og det ville ikke bekymre mig at bruge hjulet til kyst eller ferskvand. 
  Til det lidt tungere fiskeri fra båd og mole vil jeg nok opgradere fra str. 30 til str. 40.
  Pga. producentens materialevalg har der ikke være noget særligt behov for vedligehold. Kunsstof som graphit og alu er saltvandsbestandigt. Efter meget våde ture er hjulet lige blevet tørret af en enkelt gang. Thats it! Der har endnu ikke være behov for smøring. 
  Stadigt relativt pænt efter 1 års brug og ca. 500 torsk og en ny line
  Den overordnede vurdering af hjulet er at det er et udemærket mellemklasse hjul i den billige ende af prisskalaen. Især dets lave vægt tiltaler mig. Os som ikke gider bruge megen tid på vedligehold og oliefingre bliver glade for hjulets konstuktion.  Man får meget hjul for pengene (449 kr i skrivende stund) 

  Med dette sæt bliver den almindelige fisker, som fisker et par gange om måneden, godt klædt på til det meste fiskeri i danmark. Sættet kan bruges til kyst, sø og p&t. Du kaster fra 7 -25 gr og stangen er i den grad velkastende. Sættet vejer lige knap 500 gr. 

  I skrivende stund er den massive stime af millionvis hornfisk så småt ved at runde Kronborg. Om ganske få dage går det i resten af landet. Leder du efter et hornfiskesæt så er denne combo et godt bud til fornuftig pris. Når du bliver træt af at fange hornfisk kan du tage stangsættet med i put and take søen, tage på gedde og aborrejagt eller fange flade fra molen. Skulle du være så heldig at få en målertorsk på er det intet at frygte - se selv videoklippet herunder.  _________________________
  Fede flydedragter fra Imax
  Nu starter det kolde vinterhalvår. Så er det  tid til at finde sin gamle dragt frem af gemmerne eller overveje at skaffe sig en ny. 
  Flydedragterne er primært beregnet til brug på havet. På kutterture eller i småbåd, men mange molefiskere, sø og isfiskere har også taget flydedragten til sig.
  Flydedragten skal have en god hætte og halskrave, der kan skærme mod vinterhavets iskolde vind.
  Hvilke krav vi bør stille til dragten? Flydedragten skal naturligvis kunne holde os flydende i vand. Den skal være vandtæt, den skal kunne holde os varm og den skal føles behagelig at have på. Den skal være formgivet så der er stor bevægelighed. Dens overflade skal være robust og modstandsdygtig overfor snavs. Det skal være et hurtigttørrende textil. Den skal have store brugbare lommer og en hætte og halskrave, der kan skærme mod vinterhavets iskolde vind.

  En flydedragt består i bund og grund et yderlag af vandtæt nylonstof. Et thermolag af varmeisolerende skum med opdrift og samt et indvendigt foer. Netop skummet er afgørende for dragtens egenskaber. Har man prøvet de billigste dragter, ved man at de er lavet med et ret stift skum. Det gør dem ufleksible at have på og hæmmer bevægeligheden. 

  For Stubs-fiskeudstyr.dk har jeg testet 2015 nyhederne fra Imax. Flydedragten Imax Nautex og den todelte åndbare dragt Imax Aquabreathe. Dragterne skiller sig ud fra øvrige dragter på design og funktion - ikke bare lidt. Her er tale om smarte dragter der minder om dyre sejldragter og moderne skitøj.

  Lad os starte med heldragten Imax Nautex. Dragten er en letvægtsflydedragt som vejer kun vejer 2 kg. Producenten beskriver dragten således:

  • Conforming to the CE & International ISO 12402-5 Standards
  • Very lightweight of under 2kg
  • Heavy duty 100% polyamide shell fabric with 100% waterproofness of more than 10.000mm
  • Low density foam interlining giving unrivalled thermal protection
  • Soft 100% polyamide lining
  • Heavy duty 2-way front zip with double storm fillets
  • High inner fleece-lined collar
  • Detachable and adjustable thermo insulated hood with wide firm peak
  • Inner neoprene cuffs w/outer Velcro adjustment
  • Big high quality reflectors on hood, shoulder, bottom sleeve
  • 2 chest box pockets and 2 lower fleece-lined side pockets
  • Inside zipper Napoleon pocket
  • 2 inner zipper pockets
  • Velcro adjustment at bottom leg
  • Mesh fabric last inside 6cm of bottom leg allowing water to run out
  Det første indtryk af dragten er dens forfriskende design. Hvor størstedelen af dragterne på markedet er grå/orange/rød kombinationer, så har Imax brugt blå og hvid. Dragten er let at komme i. Der er neopren manchetter ved håndled og udvendige velcroremme til justering. Halskraven er foret med fleece, så den både føles blød og varmeisolerende på samme tid. Når først hele dragten er på, mærkes det at den er en del lettere end de fleste andre dragter. 
  Pasformen har de godt styr på hos Imax. Man kan bukke sig helt ned og sidde på hug uden problemer. Designet i det de kalder "Anglers Cut" dvs. ar ærmerne er tilpas løse og rummelige, så man kan tage et kæmpesving med armene når der skal kastes. 
  Ydermaterialet er polyamid og opgivet til 100% vandtæthed og 10.000 mm vandsøjletryk. 
  Den kraftige tovejs lynlås gør det noget lettere (for drenge) at tisse, uden man behøver tage dragten halvt eller helt af. Der er gode store yderlommer. Sidelommerne er foret med fleece så man kan varme fingrene i lommen. 

  I forhold til andre dragter i denne priskategori, er Nautex dragten virkelig behageligt blød at have på. Det lette skummateriale føles blødt og er på ingen måde stift. På trods af at skummet er meget let, er der ingen problemer med at holde varmen i en Nautex flydedragt. 

  Køb dragten tilpas stor så der er plads til varmt tøj og fri bevægelighed
  Dragten blev testet en blæsende decemberdag på øresund. Efter en hel dags bådfiskeri  er jeg godt tilfreds. Den har et frisk design og det er en virkelig god kvalitetsflydedragt. Nok den bedste den bedste i sin prisklasse. I skrivende stund kan den erhverves hos www.stubs-fiskeudstyr.dk for 898,-  For 600 kr mere, kan du hos stubs-fiskeudstyr.dk opgradere til den todelte åndbare dragt Aquabreathe. Den lækreste dragt jeg har prøvet.
  Imax beskriver dragten med disse ord
  •Two-piece 50N flotation suit
  • Durable 75x150D "Soft Touch" pongee exterior that is 100% waterproof to over 10 000 mm
  • Soft 210T taffeta polyester interior
  • Ergonomic, adjustable hood allows you to have unimpeded visibility in all situations
  • Terrific design and cut to ensure free movement
  • Adjustable belt with a quick buckle on the jacket
  • Durable reinforcements on the elbows, shoulders, knees and bottom
  • Hand-warming pockets with zippers
  • Very well reflecting seams
  • High-quality 3M reflector tape
  • Whistle with a string
  • CE and ISO 12402-5 certified   Dette er en ultimativ fed dragt. Den er stilren og veldesignet i sit rå sort/hvide look. Imax har brugt superlette materialer, som får dragten til at føles fjerlet. 

  Det er temmeligt praktisk at en dragt er todelt. På lune dage kan man smide jakken. Det er supernemt, hvis man skal skifte trøje osv. 
  Dragtens åndbarhed gør at du slipper for kondensvand i dragten.   Lad os starte med bukserne. Der er de nødvendige justeringmuligheder, bl.a. ved anklerne som kan strammes til. Selerne er naturligvis justerbare. Første gang du tager dem på, bruger du et øjeblik på at tilpasse dem din størrelse - så vil de altid sidde godt.   Bukserne er tilpas løse så man kan sidde på hug uden at det strammer nogen steder. Knæ og buksebag er syet med forstærket materiale. Der er skrålommer samt sidelommer på lårene.  Opdriftmaterialet sidder i jakken. Det er ikke til megen hjælp, hvis jakken glider op over dit hoved hvis du skulle ryge i vandet. Derfor skal jakken fastgøres til benene med stropper. De smarte tropper klikkes let om lårene og er på ingen måde generende eller i vejen. Desuden medfølger der et et bælte, som også sikrer at jakken bliver hvor den skal, såfremt uheldet er ude.


  Jakken sidder PERFEKT. Halskraven er foret med blød fleece og går dejligt højt op, så nakke og hals er godt beskyttet mod kolde vindpust. 
  Imax har gjort meget ud af hætten, som kan justeres så den sidder tæt og perfekt. Den beskytter dit ansigt og hovede mod kulde og blæst. 
  Ærmerne har håndledsmanchet af neopren. Det lukker godt af mod kulde og mod indtrængende koldt vand, hvis uheldet skulle være ude.
  I det hele taget er dragten super fleksibel med utallige muligheder for at tilpasning. 
  Jakken er dejligt lang så den varmer ned over enden.   Vi testede dragten i god vind på en decemberdag, hvor temperaturen var lige omkring frysepunktet. 

  Jeg lyver ikke når jeg siger at jeg er helt vild med denne dragt. Ydermaterialet er noget meget blød nylonvæv. Den vejer intet fylder intet og der er fuld bevægelighed. Den holder fint varmen og beskytter som den skal mod vind og vejr. Det er superfedt at man kan smide jakken når der lige er brug for det.

  Der er sket meget siden vi fiskede i Islandsk sweater og orange regntøj om vinteren. 


  Jeg skulle lige vænne mig til at fiske i så "pænt tøj". Hvis ikke der stod EXPERT OCEANIC EQUIPMENT på skulderen, ville man ikke lige tro at det er en flydedragt beregnet til fiskebrug.


  _________________________  Imax Shore Grip Boot


  Imax har har lavet en fed vinterstøvle. Den øverste halvdel er af rødt nylonstof og bunden er af gummi. På samme måde som pac-boots (canadastøvler) er lavet. 
  Støvlen er lavet med særligt henblik på kyst- og havfiskeri. Sålen kalder de "Grip-trek" og den skulle stå ekstra godt fast på glatte sten og generelt i sne og på is. Faktisk er sålen så effektiv, at producenten har valgt at bruge nøjagtigt samme mønster på deres topbrand støvle fra Savage gear. Til sammenligning kan du se begge sålmønstre på billedet herunder  Jeg har godt nok ikke prøvet at hoppe på isglatte sten med støvlen, men den står virkelig godt fast i sne og vinterglat føre. Sneen lader sig let banke ud af sålmønstret og så tager det igen godt fat.   Støvlen er forholdsvis let og sidder godt om foden. Jeg har en lidt bred fod, men det var intet problem med pladsen i den her støvle. Støvlen er bygget med et tykt lag isolerende materiale, så der er god plads til at den kan tilpasse sig din fod. Inderstøvlen er udført af 200 gr. Thinsulate og Imax lover at den holder varmen ved ned til -25C. Jeg fik (gudskelov ikke) testet den ved så lave temperaturer, men det skal nok holde. Bare sørg for at købe støvlen tilpas stor, så den ikke klemmer foden nogle steder og der er frit blodomløb. Det er bedst, hvis der er plads til en ekstra sok og man stadigt kan vippe med tæerne. Klemte fødder=ḱolde fødder  Imax fremhæver at nylonstoffet er smudsafvisende. Fint nok - så er det nemt at skylle mudder eller fiskesnask af støvlen. Desuden er indersålen udtagelig. Man kan nok finde diverse lækre fodformede thermoindersåler, men jeg er nu helt tilfreds med den der følge med. 
  Indtil nu har jeg (når det er koldest), brugt nogle billige Pac-boots fra Move Mountain. De har været ok til at holde varmen, men meget bløde og slaskede i det. De har ikke ydet meget støtte i anklen. Det er OK til bådbrug, men selv en mindre vandretur har givet ømme vabler på anklen. Alternativet har været et par lavpris thermo-gummistøvler, som jeg bruger når det er mellemkoldt. 
  Begge par har på hver sin måde fungeret ok, lige bortset fra en vigtigt ting. De er langskaftede, så de går helt op ad læggen til lige under knæet. Det er besværligt når man skal have en flydedragt eller thermodragt på. For dragternes bukseben er ikke helt store nok til at der er plads til en tyk støvle under. Her er har Imax støvlen en kæmpe fordel ved at være en ankelstøvle. Den fylder intet under dragten.
  Imax støvlen er betydeligt mere fast og stiv i anklen end mine andre vinterstøvler og det kan jeg ret godt lide. Det giver en god støtte i hele foden og det mærkes især efter en lang dag til søs.  Støvlen er testet omkring årsskiftet 2014/2015. Temperaturen var ned til -8C og der var faldet et par centimeters frostsne. Støvlen føltes dejlig let at have på. Den klemte ikke og det var ikke nødvendigt at gå den til. Den har en god ankelstøtte og den er vandtæt op til de nederste huller til snørebåndene. Den var fuldstændig skridsikker og foden blev holdt både tør og varm.  Støvlen er testet for Stubs-fiskeudstyr, som i skrivende stund (dec. 2014) sælger støvlen for 499,-  _________________________


  Shakespear Agility fangstnet

  Fuld længde 165 cm.
  Stubs-fiskeudstyr.dk har bedt mig teste et net fra Shakespear. Der er mellemstort og sammenklappeligt så det hverken fylder eller vejer noget i den medfølgende transportpose. 

  Sammenfoldet har nettet en længde af 90 cm. Skaftet er aluminimum og kan skydes ud til en maksimal længde af 165 cm. Den trekantede netpose er 60 cm bred og ca. 50 cm dyb. 
  Netrammen er beklædt med noget nylonstof og selve nettet er knudeløst og gummibelagt. Dvs. skånsom håndtering  og minimum beskadigelse af fiskens slimlag og skæl. Udover at være skånsomt for fisken, har det gummibelagte net den fordel at krogene ikke så let sætter sig fast. Nettet er meget lettere at skylle rent og det kan ikke "suge" fiskelugt. 


  I min båd har jeg et meget stort og kraftigt trollingnet med fast ramme. Det er beregnet til at nette de helt store fisk. Det er stort men også klodset og kan ikke foldes sammen. Det kan løfte de helt store fisk op og netposen er enorm. Men, når jeg har brug for det til de mellemstore fisk ligger der tit tasker eller udstyr ovenpå det. 

  De fisk jeg har behov for at nette, som regel er mellemstore fisk, og jeg ville i de fleste tilfælde kunne klare mig med et langt mindre net. For det meste løfter jeg fiskene op i linen, men det er ikke sjældent at man tænker "dén der skal nettes". Et par eksempler:

  • Når jeg havfisker med tynd line (0,6 mm) er jeg også mest tryg ved at løfte fisken op uden at linen belastes
  • Yderligt krogede fisk
  • Større fladfisk
  • Fisk som skal genudsættes og ikke bør løftes i munddelene

  Vi tog Shakespear nettet med, en vinterdag på trollingtur efter nytårstorsken. Her nettede vi en torsk på et par kg. kg og det gik helt fint. Med vilje løftede vi fisken op i hele skaftets længde. Det gav sig en lille smule, men det var meget lidt og bestemt ikke noget der giver anledning til bekymring. Til bådsbrug kan nettet fint bruges til fisk op til ca. 3-4 kg. Derefter er det gaffen der skal til. 
  Torsk ca. 2 kg. Der er god plads i nettet
  Udstyr der på en eller anden måde kan foldes sammen, er rigtig praktiske på en båd. Det fylder intet og er let at stuve af vejen når det ikke er i brug. 
  Nettet kan det som det skal = løfte en fisk op af vandet. At det så er bygget af materialer så fiskene nettes så skånsomt som muligt er jo et ekstra plus. Jeg bruger det mest til småbådsfiskeri, men det er et fint allround net, der kan anvendes på lavere moler, i ferskvand, til mellemstore gedder og ikke mindst er det oplagt til Put and Take søen. 
  Stubs-fiskeudstyr.dk sælger (januar 2015) nettet til en pris af 250,- kr. Du kan selv prøve at google om du kan finde et tilsvarende net med gummibelagt netpose i den prisklasse. 
  _________________________

  Savage Gear Roadrunner XLNT 8" 20-80 gr.


  Denne stang er Savage Gears bud på en rejsestang med brede anvendelsesmuligheder. Den kraftige version på 8 fod har en med kastevægt på 20-80 gr. Den appelerer i den grad til bådfiskere det kan bruge den til all round bådfiskeri. Fx. kastefiskeri med lette pirke, fiskeri efter fladfisk med bundtackel og det underholdende flådfiskeri efter makrel. Bestemt også hårdfør nok til det grove kastefiskeri fra kyst og geddefiskeri med tunge agn. 


  Mit første indtryk af stangen var den smarte bæretaske på 70,5 cm. Handy og lige til at have med over alt. Den kan være i bilen, stuves ind under bådens bænke eller i en kuffert under ferie. Tasken er lavet med to lynlåse, så man kan montere hjulet "ready to fish". 


  "Ready to fish"

  De fire stangdele ligger i en indvendig stangpose af sort velour, med en seperat lomme til hver stangdel. Lidt overflødigt vil nogen måske tænke, men det forhindrer at øjerne ridser lakken og slider på de andre stangdele.  Selve stangen er velbygget. Finishen er i orden og der er anvendt kvalitetskomponeneter. Savage Gear oplyser at den er opbygget af "high modulus" kulfiber, med spigot samlinger og høj kvalitets SIC løberinge.  


  Bundstykket føles rigtig godt i hånden. Nederst en tyk bunddub af kork. Derefter et bart stykke klinge op til Fuji hjulholderen, der er omkranset af sort EVA skum håndtag. 

  Hjulholderen sidder en anelse kortere mod bunden end på mine øvrige bådstænger, men her taler vi om enkelte cm.

  Klingen er ret smuk og lakeret med både blank og mat lak.

  Den samlede stang er 8 fod (243 cm) og har i alt 7 SIC løberinge. Stangens egenvægt er 169 gr. Med taske vejer hele sættet kun 494 gr. hvilket i den grad er ok. Med et fastspolehjul i størrelse 3000, vil sættet kun veje lidt over 500 gr. Det kan man sagtens fiske med en hel dag uden at blive træt i armen.   4-delte stænger virker en anelse mere stive i det. Roadrunner er ingen undtagelse. Man kunne frygte at det går ud over kasteevne og især stangens følsomhed. Det var dog slet ikke tilfældet, da vi testede stangen på Øresund en kold novemberdag. 
  Stangen kaster rigtig godt og er optimal til de 60 gr. blink og pirke vi plejer at bruge til torskefiskeriet. Selv 100 gr. pirke kan den håndtere, hvis man undlader at "brage igennem" i kastet.  
  Det lidt stive topstykke overrasker med sin følsomhed. Man har faktisk ret god føling med endeagn og de fisk der puffer og hugger for enden af linen. Samme galdt da vi brugte stangen til fiskeri efter fladfisk. Selv nap fra mindre isinger, forplanter sig til håndtaget og kan mærkes af den opmærksomme fisker. 
  Ved hug arbejder den hurtige klinge perfekt og med sin jævne aktion bøjer den godt af for de tunge rusk fra torskene. Under hele fighten føles det som om at stangen har overskud til vildere fights og tungere fisk. Under testenfangede vi ingen kæmper, men jeg vil ikke et øjeblik bekymre mig over at skulle fighte enddog meget store torsk eller gedder på denne stang. Trods stangens stærke rygrad føltes det ikke som at fiske med et kosteskaft. Stangen var ret underholdende at fighte selv de mindre torsk på. 
  Vi testede også roadrunneren til trolling med "tyv". Dvs. at vi dørgede en dybtgående wobbler ved ca. 2 knobs hastighed. Herunder vil der være et konstant, jævnt og hårdt pres på stangen. Heller ikke her var der nogen problemer.

  Efter en dags fiskeri fra båd er jeg positivt overrasket. Roadrunneren er en fed allround kvalitets rejsestang med meget brede anvendelsesmuligheder. Dens lette vægt gør at man uanstrengt kan fiske med den en hel dag. Den kaster helt ok med agn indenfor sin optimale kastevægt og sågar tungere endeagn. Følsomheden overrasker positivt og den er sjov at fighte fisk på. Finnish er i top og den føles rigtig lækker at fiske med. Når den ikke er i brug fylder den næsten intet og man kan have den med overalt. 

  Her i efteråret 2014 kan den erhverves for 499,- hos www.stubs-fiskeudstyr.dk   _________________________________________________________________________

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar