onsdag den 24. juli 2013

23 juli - bulen vi sent vil glemme


Lodning fra dagens bedste stop

Var med Jens og Morten på buletur på en vindstille dag med skyfri himmel. Temperaturen var 23-28 grader og vi fiskede i badebukser :-)
Dobbelthug. God spas på det blå kontor :-)
På Svenskesiden ved der ok lodninger, men alt for mange garn sat og vi mistede virkelig meget endegrej. Om eftermiddagen døede det ud så vi søgte hjemover. Efter indskydelse fra Morten, gjorde vi stop et sted på Lous Flak. Der ramte vi den vildeste bule vi endnu har stoppet på. Torskene stod i 3-4 meters højde. Den ene gang drev vi ca. 100 meter på samme bule. På dette drev nåede Morten at fange og genudsætte 10 fisk! Det var i øvrigt Morten der tog roret og styrede og stoppede på bulerne. Absolut spitzenklasse-top-bule-skipper!
Vi fik en halv times tid alene. Så dukkede Jaws op med et hold glade sommerfiskere

Jeg skiftede til let kastegrej og havde masser af sjov med de fightvillige småtorsk. Det var en dag med hugvillige torsk, som bestemt gerne ville hugge på sprutteforfang

Det blev lidt sent før vi var i havn. En fantastisk, og for os tre uforglemmelig tur, sluttede af på smukkeste vis. Stadigt med skyfri himmel, men nu med en smuk måne der havde taget solens plads.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar