tirsdag den 29. maj 2012

Pinsen

Pinsen og det gode vejr har stået i bådens tegn. Der er bl.a. inkøbt vhf og lidt instrumenter så båden er forberedt til det kommende sommerbule fiskeri.
Når sådan noget skal installeres åbner man til de elektriske installationer der ser sådan her ud &¥*#€#?!?

Det var bestemt svedigt arbejde at sidde under hardtoppen og trække strøm og installere intrumenter under de tonede vinduer. For første gang fik jeg foldet taget sammen. Det var temmelig nemt og gav masser af luft.

Søndag havde jeg godt selskab af Henrik. Vi sejlede mod nord for at prøve at finde buler. Vi sejlede og søgte og søgte og sejlede. To buler lykkedes det at finde. Den ene ramte vi skævt og i andet forsøg afslørede loddet at fiskene var steget opad. Den anden ramte vi en enkelt gang og fangede et par mikrotorsk til genudsætning.
Nogle forsøg på lavt vand på sverigesiden, gav heller ikke pote. Der var virkelig langt mellem hugvillige fisk. Vi sejlede tilbage til vindmøllerne og fiskede nogle enkelte småtorsk. Den ringe fangst taget i betragtning, var det nu en fin dag med pragtfuldt sejlvejr.
Mandag kunne jeg konstatere, at der generelt havde været ringe hugvilliged om søndagen. Bl.a. Kastrup2, havde haft ringere fiskeri end de forrygende ture de havde fredag og lørdag. Der blev landet omkring 85 torsk på disse ture og pæne havørred kom med som bifangst. Det er jo fedt, netop nu, når trollingbaren snart er klar til indvielse så jeg kan komme i gang med at fiske målrettet efter HØ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar