mandag den 21. maj 2012

Eftermiddagstur

Oscar og jeg tog på sundtur. Der var vindstille på denne første rigtige t-shirt-varme dag. Havnen var fuld af lystsejlere (pga Copenhagen Marathon ?!?)
Faktabox.
Lystsejler = person der sejler formålsløst rundt uden at fiske.

Vi havde en fiskekonkurrence i gang:
  • Fladfisk = 5 point
  • Torsk = 10 point
Flest konkurrencepoint = 20 kr. og Torsk over 3 kg = 20 kr stk. Oscar spurgte om præmien for en +10 kg torsk. (Der kan man med ro i sindet love ham 100 kr + et billede i avisen.)
Vi havde pragtfuldt vejr, men fiskeriet drillede. Enten drev båden ikke eller også var bunden plastret til med tang. Senere på dagen kom der lidt strøm og vi fandt et spot der gav godt med flade. Oscar fangede bådens første ægte rødspætte (Dem er der ikke mange af nede i Københavns ende af sundet)
På vej ind gennem havneløbet talte vi points op. Jeg blev sat til vægs af Oscar, som havde landet alle fiskene på alle stængerne. I manglen på torsk over 3 kg. lavede Oscar den regel at bådens første rødspætte også måtte give en tyver. 


En glad Oscar med kongeskibet i baggrunden

Vi så i øvrigt masser af småstimer fisk tegne sig på ekkoloddet,så Købehavns havn er i disse dage stopfuld af hornfisk.
Hele vejen ind gennem havneløbet tegnede loddet masser af hornfisk
Da jeg i havnen taber (og mister) mine solbriller var Oscar så storssindet af han uopfordret  donerede sin gevinst på 40 kr. til et par nye solbriller til far. Han er nu en god knægt.
I dag fik han sin rødspætte med i madpakken på et stykke groft rugbrød med remoulade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar