fredag den 25. maj 2012

Fluefiskeri i mørket

På aftentur med Morten og Leon, hvor vi ledte på adskillige pladser uden der skete det store. Der var stort set ingen strøm og vinden lagde sig fuldstændigt. Ind i mellem fik vi en enkelt lille torsk, men der var langt i mellem. Vi var forbi Tippen og blev overrasket over hvor langt de er kommet. De er næsten færdige med at inddæmme en kæmpe lagune.
Vi mødte andre fiskere der havde fanget lidt hornfisk, men de havde heller ikke oplevet den helt store hugfest.


Det strømløse vand var meget sigtbart og garanteret medvirkende til at torskene var mere forsigtige end de var samarbejdsvillige.
Ved solnedgang fandt vi nogle skrænter der holdt godt med fisk. De var alle små men fightvillige. Vi rykkede fra skrænt til skrænt for at se om vi kunne få nogen med størrelse, men 1,5 kg, var store fisk denne aften. Jo mørkere det blev des mere action var der i vandet.
Langt størstedelen huggede på ophængerfluen. Som ofte før var Mortens, "den med øjnene", der viste sig effektiv i det sorte vand.
Jeg havde på turen taget en ny stang i brug; Edge Dynamic Powercast 8 fod. Den er ikke bare lækker i sin finnish og opbygning af kvalitetsmaterialer. Den har en fantastisk klinge der kaster godt og samtidigt har blød top, hvilket gør den meget følsom. Man mærker alt hvad der sker for enden af linen. Selv de forsigtigste nap registreres. Den bestod klart sin jomfrutur og vil fremover være at finde i "modsatte ende" af torsken

Tippen under sin forandring fra fisketsted til ny megabydel


Ingen kommentarer:

Send en kommentar