lørdag den 5. maj 2012

Lidt ihærdighed belønnes

Havde Morten med på aftentur. Vi var på sundet lidt over kl 17.00 og prøvede på forskellige oplagte spots der gav masser af fisk for to dage siden. Der blev sejlet og affisket og søgt. Ganske få torsk nærmede sig vores blink mange steder virkede vandet som støvsuget for fisk.

Jeg prøvede/fik en af Mortens kuglekæde fluer, men det var nu mest pirkene der kunne lokke til puf. Pludselig tmærker jeg et underligt hug. Tænkte at det var en hornfisk men så alligevel íkke helt. Det viste sig at være en stor skrubbe med en længde på 42 cm. Som du kan se på billedet havde den hugget rent på fluen.
Vi sejlede længere ud og vinden blev koldere nog hårdere. Mens båden gynger en del finder vi et spot med en torsk omkring 1-1,5 kg. kl. er 20 og nu er der lidt gang i fiskeriet.  Pludseligt er der fast (tung) fisker på det lette grej. Den har hugget helt ude i kastet og trækker line af hjulet. Da den viser sig ved båden er Morten klar med nettet og torskebassen er sikkert landet. God afslutning på dagens tur.

Fin torsk i god kondition. Her nede i det sydlige sund er en 4,2 en pæn fisk.
Indstiller man udstyret derefter så man kan fiske let er det samtidigt max underholdende


Ingen kommentarer:

Send en kommentar