tirsdag den 30. december 2014

Nytår og den kommende vintersæson 2014/2015

Det har været en smule sløjt med opdateringer her på bloggen. Travlhed på jobbet og opgaven med at være en god (dele-)far har taget lidt meget tid. En anden ting der har drillet er, de tiltagende smerter i ryggen,som i løbet af efteråret viste sig at være en diskus prolaps, der desvære ikke forsvinder af sig selv. Øv!
Heldigvis er der godt gang i den i Sundfiskergruppen på Facebook. I efteråret kom vi op på 1000 medlemmer og antallet er støt stigende. Der udveksles masser af viden mellem medlemmerne. Så hvis du savner nyheder og tips her på bloggen kunne du overveje at kigge på gruppen.

Sundfiskerne  har i 2014 afholdt nogle gode arrangementer,  som har været en succes, både fiskemæssigt og ikke mindst på den sociale side. Jeg er rigtig glad for de nye fiskevenner jeg har fået og ser frem til nye oplevelser med jer i det kommende år.
Vi er et par stykker der samles her i januar for at planlægge ture og events i 2015. Når vi har tingene på plads skal vi nok skrive om alle de ting vi har tænkt os at lave i det kommende år.

Min vinter vil blive præget af at min ryg forhindrer mig i at deltage i det tunge vinterfiskeri efter sundets stortorsk. Det er ret ærgerligt, for jeg er sikker på at specielt Fyrholm (toptunet bulepram med topmotiverede topskippere Lars og Hans ved roret), vil vise bemærkelsesværdige fangster i denne vintersæson. De første meldinger fra det dybe lyder allerede lovende.

Det bliver nok mere til lidt grej sysler. Der er nogle nye ting der skal prøves af og måske skal der ryddes op i grej, som jeg kun sjældent bruger.

Måske et lille kapitel om opskrifter ligesom der måske skal bygges videre på de velbesøgte sider om røgning.

Som noget nyt laver jeg grejanmeldelser, som postes her på siden. Det bliver i første omgang for en af Sundfiskergruppens sponsorer Stubs-fiskeudstyr.dk. Det er ikke noget jeg får penge for, men Stub's sponsorerer præmier til gruppens arrangementer og det vil jeg da gerne støtte op om ved ved beskrive og teste noget grej for butikken. Andre sponsorer er naturligvis også velkomne.

Rigtig godt nytår til jer alle
Jeg håber at 2015 bliver et godt år for dig og alle dem du holder af :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar