mandag den 11. juni 2012

Godt fiskeri med Kastrup 2, i den forgangne weekend

Det har blæst lige i overkanten til at jeg har taget ud med egen båd, men den forgangne weekend var jeg ude et par ture med Kastrup2. Første tur var fredag eftermiddag som var chartret af et privat selskab. Der var en 6-8 børn med og det er jo altid en fornøjelse.
Vi lagde ud med at fiske efter fladfisk. Vi drev sindsygt hurtigt og blev samtidigt generet af en masse tang. Derfor var der langt mellem fangsterne. Der skete selvfølgelig for lidt og ungerne begyndte at lave overspringshandlinger.
Så slog vi over til at fiske efter torsk og hurtigt fandt skipper et godt spot. Børnene fik, en efter en, lov at fighte og lande torsk på min stang. Jeg skal lige love for at denne oplevelse gav dem mod på at fiske seriøst. De stod resten af turen, med stor tålmodighed og fiskede det bedste de kunne.
Lørdag eftermiddag var jeg igen med Kastrup2. Denne gang var det efter fladfisk. Der var meget kraftig strøm og vind og vi blev nødt til at fiske hvor vi kunne finde læ. Vi drev omkring 2 knob, og det var lige på grænsen til at vi kunne holde bund og de flade følge med. Næste udfordring var at der stadigt var masser af tang. Derfor stod de flade meget lokalt på meget små område hvor der ikke var tang.
Fine skrubber i god form fanget under besværlige, men ikke umulige forhold.
I en 90 l. murerbalje - så det giver en ide om størrelsen.

Til gengæld var de tilstede i høj koncentration. Forholdene taget i betragtning, var fiskeriet egenlig godt og der blev landet mellem 5-7 fisk pr. stang.

Jeg fik en bonusgevinst på 5 torsk, der også ville have deres andel af ormene.

Torskene er tilstede i stort antal, men de er at finde i stimer som flytter sig i løbet af dagen. De skal opsøges men når de er fundet kan der gøres sindsygt gode fangster.

De barskere har taget udfordringen op og kæmpet mod vind og bølger længere mod nord. Der fiskes på buler af fisk som er af svingende størrelse men der er landet adskillige målere allerede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar