mandag den 18. juni 2012

Aftentur med K2

Fik mulighed for at tage med K2 på aftentur efter fladfisk og torsk. Det blæste 12-13 ms. Så vi lagde os i læ af Amager og fiskede i området omkring Middelgrunden. 
Jeg fiskede kun efter torsk og fik enkelte små. Adskillige så små, at de blev genudsat. Halvvejs inde i turen får jeg hug af en fihgtvillig fisk. Efter et ½ minuts tid føles det som om den sætter sig i bunden og den giver tung jævn modstand, i stedet for de velkendte dunk og ryk. Da den kommer til overfladen viser det sig at den har knækket forfangslinen. Pirken sidde stadigt i dens mundvig. Under fighten havde den (heldigvis) fået snoet en lasso af line og ophængeflue. I denne løkke sad dens hale så godt og grundigt fast :-)
Derefter gik det ret sløjt for os der kun fiskede torsk. Derimod kom der rigtig flotte tyksak-skrubber op, på omkring et lille kilo. 
Hen mod slutningen af turen gør Anders et sats, på et af hans små ukendte spots. Vi driver mod en skråning og her var torskene hjemme! Største fisk (3,5 kg), landes i bådens bagende.  Samtidigt kommer der hug hos mange andre. Selv får jeg et hug af fisk, der mærkbart stritter imod og trækker line af bremsen. Efter et par minutters sjov fight dukker en dublet på 2x2,5 kg rødtorsk til overfladen.  Den ene kunne ikke stå for ophænger fluen."Flammen-med-guldøjne". Den ene huggede rent på pirken (den nederste du kan se på billedet af wigglerpirkene jeg købte i sverige).Det blev en fin afslutning på en hyggelig tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar