tirsdag den 8. januar 2013

Årets første torsketur


Måtte aflyse en længe planlagt tur med Peter i går, pga vind og farvandsudsigt - øv.
 
I dag var der lovet vindstille vejr så fik arrangeret en tur med Morten og Jens. Vi satte ud i fint vejr, men på vej mod det dybe vand, midtsunds, måtte vi sande at der simpelthen var for tåget. Sigtbarheden var for lav så vi valgte at søge kystnært og trolle på lavt vand i stedet.
Tågen drillede så vi gik kystnært og fiskede på lavt vand
Der gav lidt fisk men ikke det store. Vi havde havde en del mindre torsk vi genudsatte og en enkelt i baljen.
Efter nogen tid lettede tågen og vi satte kursen mod det byde vand midtsunds. Her var der godt med sild og lidt småbuler. Mens vi søgte med øjnene klistret til skærmen, faldt sigtbarheden desværre igen så det var for farligt at blive hvor der var trafik. Vi søgte igen mod Tårbæk Rev, og nu gik det straks noget bedre med at trolle.
Der kom lidt størrelse på fiskene og pludseligt ruskede det rigtig godt i stangen med wobleren. En temmelig fightvillig torsk på 4,2 endte med at blive dagens største og Jens fik sig en ny PR. Endnu en gang blev det den grøngule bomberwobler der tog dagens største.
4,2 kg til Jens
Vi fik dog også en par stykker på ca. 3,5 kg. Trods tågen endte med at blive en helt fin dag på sundet med tre stænger i vandet og 15-20 torsk i baljen.


1 kommentar:

  1. Lyder som en helt fantastisk dag, flot fangst... det kan man kun misunde.... så fik i lige sat fiskefeberen i vejret... :-)

    SvarSlet