søndag den 26. april 2020

Sluseholmens hemmelige våben

Raymond Holm fra YouTube kanalen Bad One Production har været på Slusen for at filme fiskevandets havørreder og sommerens første hornfisk.


Så tidligt som d. 20 april, dokumenterede han den første stime københavner hornfisk fanget på film.


Udover de fede undervands optagelser fandt Raymond også tid til at fiske lidt. Målet: Slusens  fuldfede ørreder. Disse ørreder kan være tricky. Slusen er i denne tid fuld af fødeemner og de fede havørreder er mætte og kan være kræsne. Du kan fiske med adskillige agn som de måske viser lidt skeptisk interesse for, men der er langt mellem huggene og HØ landet fra Slusen. Det duer ikke når fisketiden er begrænset til et kort stop om morgenen på vej til jobbet. Så skal der fiskes effektivt og Slusens hemmelige våben kommer i spil. 
Om det virker? Ørrederne på billederne i denne artikel er resultatet af 3 korte morgen sessions = 4 fuldfede sluse ørreder I absolut god kondition.
Hvad er det hemmelige våben? Levende reje, men sig det ikke til nogen ;-) 
Sådan gør du: Levende reje kan du ketche I bevoksningen på stenene i Slusen. Alternativt kan du købe levende fjordrejer hos fiskehandleren. Krog dem på små kvalitets trekroge som skarpe og tynde i godset.
Fisk dem under flåd, dybt og bundnært. Slusen rummer sten, huller skygge og strømlæ og havørrederne patruljerer karret I søgen efter bytte. Derfor bør du lave opsøgende fiskeri og afsøge fiskevandet.

Alle fotos af Raymond Holm, Bad One Production © 2020.

1 kommentar: