søndag den 3. januar 2016

Velos bådforsikring


Sundfiskerne har indgået aftale med Velos Insurance Services
Velos er Coverholder hos Lloyd’s i London og er særlig konkurrencedygtige overfor nyere lystbåde under 25 år som yachter, speedbåde og motorbåde.
Velos tilbyder stærke priser og bred dækning hele året rundt inkl. vinteropbevaring på land eller henliggende i vandet –  Velos kan også medforsikre din trailer og udstyr, hvis angives.
Mulighed for udvidet sejladsområde eller tillægsforsikring til f.eks. 2-3 uger til Kroatien.
Som medlem af Sundfiskerne får du 5% i intro rabat samt yderligere op til 25% skadesfri rabat.
Velos støtter Sundfisker gruppens arrangementer økonomisk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud nu ved at klikke her

Her er de oftest stillede spørgsmål, som er relevante for bådfiskere. Har du yderligere spørsgmål kan du kontakte Velos på gratisnummer 80 88 99 22
1.       Kan jeg få min trailer medforsikret?
Ja – du kan få din trailer medforsikret. Du skal blot angive trailer værdien af den samlet forsikringssum til os. 
2.       Kan jeg få mit udstyr medforsikret?
Ja – du kan få dit udstyr som navigationsudstyr, GPS tracker og fiskerudstyr medforsikret, hvis det skulle blive stjålet. 
3.       Dækker forsikringen hele året rundt?
Ja – forsikringen er gældende hele året rundt for en periode af 12 måneder, inkl. vinterperioden. 
4.       Er det et krav at installere en GPS tracker?
Nej – det er ikke et krav fra os at du skal installere en GPS tracker i båd.  Dog er det naturligvis en god ting at tage forbehold overfor tyveri. 
5.       Skal jeg kunne fremvise et duelighedsbevis eller speedbådscertifikat?
Nej – det er ikke et krav at man har taget et duelighedsbevis eller speedbådscertifikat. Dog kræver vi at man har minimum et år sejler erfaring i den forsikrede bådtype. 
6.       Kan jeg tage min båd og trailer med til f.eks. Kroatien et par uger?
Ja – hvis du ønsker at fiske eller sejle 2-3 uger i Kroatien eller Gardasøen, kan vi udstede en tillægsforsikring for udvidet sejladsområde for den ønsket periode. Man kan som udgangspunkt vælge mellem danske farvande og skandinaviske farvande som sit sejladsområde. 
7.       Hvornår skal jeg tage min båd op af vandet for vinterperioden?
Den danske sejlersæson er fra den 1. april til den 15. november, dog aftales det mellem dig og forsikringselskabet hvornår du selv har angivet vinteroptagning/vinteropbevaring ifølge din forsikringsbegæring. 
8.       Hvad betyder Skadesfri bonus rabat?
Hvis man har sejlet uden skader indenfor de seneste 5 år med en anden kaskoforsikring hos et andet forsikringsselskab, kan man overføre optjent skadesfri bonus rabat op til 25%.
Her skal man blot kunne fremvise skadesfri dokumentation i form af enten en email bekræftelse, tidligere forsikringsopkrævning eller forsikringspolice som viser at der ingen skader var under forsikringsperioden. 
9.       Hvis der er en tvist, foregår det efter dansk eller engelsk lovgivning?
Forsikringspolicen er efter dansk lovgivning og dansk værneting. 
10.   Hvordan foregår en skadesbehandling?
Hvis der sker en skade, skal man kontakte os om skadeshændelsen. Derefter skal man udfylde en skadesanmeldelse med evt. billeder og indsende sammen med et estimeret prisoverslag fra et selvvalgt bådværft, bådreparatør eller bådbygger. Når godkendt og reparationsarbejdet er færdig, vil vi udbetale pengene – minus selvrisiko og evt. fradrag – til din konto eller direkte til reparatøren. Hvis der er behov for en taksator, har vi en række danske taksatorer som vi kan sende ud til at besigtige skaden som en second opinion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar