mandag den 7. oktober 2013

Status på kystfiskeriet i Kbh. 7 oktober


Efterårsmorgen ved Slusen


Jeg har modtaget denne rapport fra en god ven, som dels er en skrap kystfisker og samtidigt har mange fisketimer på de københavnske kystpladser hver uge.
Mange tak for opdateringen, som hermed kommer alle til gode :-)


Nordhavnen i aftenskumring
Hej Christian

Du får lige en status opdatering :-)


Makrel sæsonen er ved at være forbi. Den har været rigtig god for dem der kender deres besøgstid. Her sidst på sæsonen er der blevet taget rigtig store makreller optil 1,5 kg. Jeg var selv vidne til fangsten og så den samme fanger kæmpe i laaang tid med måske endnu større makrel som til sidst sprang linien.

Der er stadigvæk mange hornfisk ved slusen. Efterårs trækket af hornfisk har i år startet tidligt og de er her stadigvæk. Det har været en lang sæson med mange fisk. Der har været store fisk men jeg har ikke set nogen tage fisk over 1 kg. Den største jeg vejede for en lykkelig fanger som var sikker på at hans fisk var over 1 kg var på 850 gr.Efterårs hornfisk ved Slusen - min datters første af slagsen


Den gode nyhed lige nu er at der tages rigtig rigtig mange fladfisk rundt omkring og de er store. Har set flere fisk over 1 kg. Har set mange med 20-30 fladfisk. Torskene er ikke rigtigt kommet endnu. Der tages enkelte som bifangst under fladfisker op til 3 kg. Der fanges også sild ikke i store mængder men de er der. Det må være små stimer for ofte er der kun en enkel eller to på forfanget. Har aldrig oplevet fuldhus.
Solnedgang over skrædderholmen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar