torsdag den 19. september 2013

Fyraftenstur "De flade vender tilbage"

Denne selvlysende torskeflue skulle testes i helt mørkt vand. Det gav ingenting. Fiskene var forsigtige og ville kun have børsteorm.

Med et par gæstefiskere fra Facebookgruppen "Sundfiskerne", havde vi en fyraftenstur, hvor vi ville se om der er ved at dukke torsk op på det lave vand. Vi skulle kastefiske og havde også en god portion orm med også.

Vi prøvede lidt på forskellige dybde. Laveste dybde var 5-6 meter og der mærkede vi ingen interesse for børsteormene. På 12-15 meter gik det straks bedre. Torsk i størrelsen meget lille op til lidt over halvandet kilo. Ising, skrubbe og et par pæne rødspætter fik vi også. Et par småsej huggede ikke, men der var heldigvis ikke alt for mange af dem. Der var fuldmåne så det forlængede tusmørke fiskeriet, men da det blev rigtig mørkt stoppede huggene. Vi så sild i alle vandlag og større udslag på loddet i den øvre vandsøjle, som måske kunne være hornfisk.

Turens største torsk. Angiveligt ca. 2 kg. Jo børsteorm kan også give fine torsk

Kastefiskeriet gav kun enkelte fisk. De var ret forsigtige og det var helt klart børsteormene der trak denne dag. 
Hvis vi skal udlede noget af denne tur, er det at torskene er på vej fra det dybe og de flade er i virkelig fin stand gode, tykke og velnærede. Nå ja og at den selvlysende flue har endnu til gode at bevise sit værd.


Københavns havn to timer efer solnedgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar