onsdag den 19. december 2012

Nytårstorsken(e)Med masser af fiskeber, har jeg holdt øje med vejrudsigten hver eneste dag, mens jeg enten har været på jobbet eller passet mine børn som fik influenza.
I dag gik hele ligningen endelig op. Fri fra job + super vejrmelding med svag vind + Morten kunne også tage med = top dag!
Vi satte ud fra Kbh lidt i 10. Der var stadigt lidt bølger og vind fra NØ, men ikke værre end at vi kunne give fuld gas og hurtigt være oppe ved "Flakket" hvor vi fandt Odysseus og Skipper, som også havde valgt at fiske på de ca. 7-11 meter vand.
Vi satte en orange wobler i vandet, mens resten vi riggede to stænger til med paravaner. Efter kort tid var der gevinst på wobleren. Fin fisk der ruskede godt i dybet. 4,1 kg fin mellemtorsk var kort efter landet. Der gik ikke særlig lang tid før der var fisk på en af paravanerne. Vi trollede langsomt mod nord, til en plads der havde givet godt sidste uge. Da vi kom frem fik vi intet mindre end hug på samtlige 3 stænger samtidigt. Selv om det så ikke var dagens største fisk var det god spas og humøret var højt. Vi havde en konkurrence kørende om endeagn. Det blev hurtigt Toby Salmo, i farven pocorn, (Mortens valg) der førte an i antal.
Denne tog dagens fleste
Omend det nordlige spot gav godt med fisk, i antal, var de nu noget klejne i forhold til de første vi fik. Så vi gik sydover igen. Samtidigt havde den orange wobler ikke givet yderligere fisk, så den blev skiftet ud med en mindre tigerstribet bomberwobler, som fisker i 12-15 fod.
Denne tog dagens største
og den bed til

Vi havde en længere og "tør" periode uden fisk. Vi gik ind på det lidt lavere vand og trollede langsomt mod nord. Pludseligt så vi på ekkoloddet en større fisk tegne et meget kraftigt signal, midtvejs i vandsøjlen. Kort efter ruskede det helt vildt i stangen med wobleren. Dagens største fisk på 6,1 kg var en realitet.
6,1 kg

Efter ganske få minutter fik vi yderligere et par fisk omkring 4 kg, så trækket var ikke det ringeste.
En fin balje nytårstorsk

Da klokken var lidt over tre havde vi fyldt baljen med nytårstorsk. Vi snakkede lidt, om vi skulle fiske videre i den "gyldne time", men valgte at ordne fisk og søge hjemad inden mørket faldt på.
Det passede ret godt for vi ramte indsejlingen til havnen, lidt over kl 16 og kunne sejle ind, mens tusmørket faldt på det blikstille vand. En perfekt afslutning på en supertur.
Indsejlingen til Københavns Havn ved 16 tiden


Ingen kommentarer:

Send en kommentar